Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Aanvaarding van onze voorwaarden
De klant gaat bij aankoop van de artikelen akkoord met onderstaande voorwaarden.

2. Prijzen
De prijzen op de dag van de bestelling zijn geldend. De prijzen van de producten zijn exclusief BTW. Voordat de bestelling wordt afgerond wordt de totale prijs, inclusief BTW, kenbaar gemaakt.

3. Leveringstermijn
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Wij kunnen echter geen garantie geven betreffende de exacte levertijd omdat wij afhankelijk zijn van onze bezorgdienst. Houdt bij acties vanwege drukte rekening met een langere leveringstermijn. 

4. Verzendkosten*
Pakketpost Nederland: €5,80 (DPD)
Pakketpost Nederland: €6,10 (PostNL)
Brievenbuspakketje Nederland: €3,99 (PostNL)
Pakketpost België: €7,85 (DPD)

*De juiste verzendmethode wordt automatisch gekozen op basis van de grootte/gewicht van het product/de producten.

5. Betaling
TEN Nail Supplies hanteert de volgende betaalmogelijkheden:
- IDeal (NL)
- Bancontact (BE)

6. Retourneren/herroepingsrecht
Nadat de afnemer het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen veertien kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met TEN Nail Supplies te ontbinden. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien de afnemer de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk of per email aan TEN Nail Supplies te melden. Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren,  in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan TEN Nail Supplies retourneren, conform de door TEN Nail Supplies verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen.

Let op: i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering. 

7. Garantie

TEN Nail Supplies staat ervoor in dat de geleverde producten voldoen aan de aangegeven specificaties en staat daarmee in voor de garantie van het aan u geleverde product. De garantietermijn van TEN Nail Supplies komt overeen met de fabrieks garantietermijn. Deze garantie is niet geldig indien het gebrek is te wijten aan nagelaten verzorging, opzettelijke beschadiging en onoplettendheid. De garantie vervalt indien andere service/reparatiediensten, herstel- en/of andere werkzaamheden zijn gepleegd dan die door de fabrikant zijn aangewezen.

8. Cursussen/workshops
- De inschrijving is pas definitief als de betaling is voldaan.

9. Annulering cursussen/workshops
- Bij annulering van een cursus/workshop door de cursist is zonder consequenties mogelijk tot 30 werkdagen voor aanvang van de startdatum van de cursus/workshop. De cursist ontvang 100% van de deelnamekosten terug.
- Bij annulering van een cursus/workshop van 30 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum van de cursus ontvangt de cursist 50% van de deelnamekosten terug. 
- Bij annulering van een cursus/workshop korter dan 14 dagen is geen restitutie van de deelnamekosten mogelijk.
- Indien de cursus/workshop door een gastdocent word gegeven is geen restitutie van de deelnamekosten mogelijk omdat TEN Nail Supplies aan betalingsverplichtingen van o.a. de gastdocent moet voldoen. 
- Indien de cursus/workshop door een gastdocent niet door kan gaan wegens te weinig aanmeldingen ontvangt de cursist 100% van de deelnamekosten terug. 
- Bij annulering wegens ziekte zijn dezelfde bepalingen, zoals in punt 9 aangegeven, van toepassing.
- Bij annulering heeft u het recht om een andere cursist in uw plaats deel te laten nemen aan de cursus/workshop.
- Indien de cursus/workshop door overmacht vanuit TEN Nail Supplies niet door kan gaan heeft TEN Nail Supplies het recht de cursus/workshop te verplaatsen naar een andere datum en ander tijdstip. Dezelfde bepalingen, zoals in punt 9 aangegeven blijven hierbij van toepassing.


10. Klachten
Klachten kunnen bij ons kenbaar worden gemaakt via: info@tennailsupplies.com. De klacht zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.