Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Aanvaarding van onze voorwaarden
De klant gaat bij aankoop van de artikelen akkoord met onderstaande voorwaarden.

2. Prijzen
De prijzen op de dag van de bestelling zijn geldend. De prijzen van de producten zijn exclusief BTW. Voordat de bestelling wordt afgerond wordt de totale prijs, inclusief BTW, kenbaar gemaakt.

3. Leveringstermijn
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Bestellingen binnen Nederland worden gemiddeld binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Bestellingen naar België worden gemiddeld binnen 2-3 werkdagen bezorgd. Wij kunnen echter geen garantie geven betreffende de exacte levertijd omdat wij afhankelijk zijn van onze bezorgdienst. Houdt bij acties en feestdagen vanwege drukte rekening met een langere leveringstermijn. 

4. Verzendkosten*
Nederland:
Pakketpost DHL: €5,71 
Brievenbuspakje DHL: €4,71
Pakketpost DPD: 6,00
Pakketpost afhalen DPD punt: €4,97
Pakketpost PostNL: €6,30
Pakketpost afhalen PostNL punt: €6,20
Pakketpost alleen op thuis adres (niet bij de buren): €6,60
Pakketpost avondleverling + alleen op thuis adres PostNL: €7,85
Brievenbuspakketje Post NL: €4,10

Belgie:
Pakketpost DHL: €8,31
Pakketpost DPD: €8,10
Pakketpost DPD Pickup Point: €6,50
Brievenbuspakketje DHL: €7,30

GRATIS verzending v.a. €100 (NL)/€150 (BE)

*De juiste verzendmethode wordt automatisch gekozen op basis van de grootte/gewicht van het product/de producten.

5. Betaling
TEN Nail Supplies hanteert de volgende betaalmogelijkheden:
- IDeal (NL)
- Bancontact (BE)

6. Retourneren/herroepingsrecht
Nadat de afnemer het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met TEN Nail Supplies te ontbinden. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien de afnemer de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk of per email aan TEN Nail Supplies te melden. Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren,  in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan TEN Nail Supplies retourneren, conform de door TEN Nail Supplies verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen.

Let op: i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering. 

7. Garantie
TEN Nail Supplies staat ervoor in dat de geleverde producten voldoen aan de aangegeven specificaties en staat daarmee in voor de garantie van het aan u geleverde product. De garantietermijn van TEN Nail Supplies komt overeen met de fabrieks garantietermijn. Deze garantie is niet geldig indien het gebrek is te wijten aan nagelaten verzorging, opzettelijke beschadiging en onoplettendheid. De garantie vervalt indien andere service/reparatiediensten, herstel- en/of andere werkzaamheden zijn gepleegd dan die door de fabrikant zijn aangewezen. 


8. Cursussen/workshops
- De inschrijving is pas definitief als de betaling is voldaan.

9. Annulering cursussen/workshops
- Annulering van een cursus/workshop (gegeven door Dewi Brouwer) door de cursist is zonder consequenties mogelijk tot 30 werkdagen voor aanvang van de startdatum van de cursus/workshop. De cursist ontvang 100% van de deelnamekosten terug. Met uitzondering van online trainingen. 
- Bij annulering van een cursus/workshop (gegeven door Dewi Brouwer) van 30 tot 15 dagen voor aanvang van de startdatum van de cursus ontvangt de cursist 50% van de deelnamekosten terug. Met uitzondering van online trainingen. 
- Bij annulering van een cursus/workshop (gegeven door Dewi Brouwer) korter dan 15 dagen voor aanvang van de startdatum van de cursus/workshop is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. Met uitzondering van online trainingen. 
- Restitutie na aankoop van een online training is niet mogelijk.
- Indien de cursus/workshop door een gastdocent word gegeven is geen restitutie van de deelnamekosten mogelijk omdat TEN Nail Supplies aan betalingsverplichtingen van o.a. de gastdocent moet voldoen. 
- Bij annulering wegens ziekte zijn dezelfde bepalingen, zoals in punt 9 aangegeven, van toepassing.
- Bij annulering heeft u het recht om een andere cursist in uw plaats deel te laten nemen aan de cursus/workshop.
- Indien de cursus/workshop door overmacht vanuit TEN Nail Supplies niet door kan gaan heeft TEN Nail Supplies het recht de cursus/workshop te verplaatsen naar een andere datum en ander tijdstip. Dezelfde bepalingen, zoals in punt 9 aangegeven blijven hierbij van toepassing.TEN Nail Supplies kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de kosten en eventuele schade die met de wijziging van de datum gemoeid zijn.


10. Aansprakelijkheid

TEN Nail Supplies voert trainingen en workshops uit naar het beste inzicht en vermogen en is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van enig handelen of nalaten op grond van de tijdens de trainingen/workshops gegeven informatie.

11. Klachten
Klachten kunnen bij ons kenbaar worden gemaakt via: info@tennailsupplies.com. De klacht zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.