Algemene voorwaarden

1. Aanvaarding van onze voorwaarden
De klant gaat bij aankoop van de artikelen akkoord met onderstaande voorwaarden.

2. Prijzen
De prijzen op de dag van de bestelling zijn geldend. De prijzen van de producten zijn exclusief BTW. Voordat de bestelling wordt afgerond wordt de totale prijs, inclusief BTW, kenbaar gemaakt. Wij behouden ons het recht voor om onze prijzen aan te passen.

3. Leveringstermijn
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Bestellingen binnen Nederland worden gemiddeld binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Bestellingen naar België worden gemiddeld binnen 2-3 werkdagen bezorgd. Wij kunnen echter geen garantie geven betreffende de exacte levertijd omdat wij afhankelijk zijn van onze bezorgdienst. Houdt bij acties, feestdagen en de drukte bij de bezorgdiensten vanwege de huidige Corona crisis rekening met een langere leveringstermijn. 

4. Verzendkosten*
Nederland:
Pakketpost DPD: €6,30
Pakketpost afhalen DPD punt: €5,45
Pakketpost PostNL: €6,95
Pakketpost afhalen PostNL punt: €5,95
Brievenbuspakketje Post NL: €4,50


Belgie:

Pakketpost DPD: €8,25
Pakketpost Bpost/PostNL: €7,95
Pakketpost DPD Pickup Point: €6,95

GRATIS verzending v.a. €75 (NL)/€150 ex btw (BE)

*De juiste verzendmethode wordt automatisch gekozen op basis van de grootte/gewicht van het product/de producten.

5. Betaling
TEN Nail Supplies hanteert de volgende betaalmogelijkheden:
- IDeal (NL)
- Bancontact (BE)

6. Retourneren/herroepingsrecht
Nadat de afnemer (consument) het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer (consument) de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst op afstand met TEN Nail Supplies te ontbinden (bedenktijd). De afnemer (consument) hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien de afnemer (consument) de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk of per email aan TEN Nail Supplies te melden. Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Indien hij (de consument) van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren,  in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan TEN Nail Supplies retourneren, conform de door TEN Nail Supplies verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. We raden aan om een retour te verzenden met track en trace code zodat u een bewijs van verzending/ontvangst heeft. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen. 

Let op: bij zakelijke klanten is het recht op herroeping en de bedenktijd niet van toepassing. 

Let op: i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering. De afnemer dient dit binnen de termijn van 5 werkdagen kenbaar te maken. Indien er sprake is van een verkeerde levering kan de afnemer middels een door de verkoper aangemaakt retourlabel een zending retour sturen. Wanneer de retour in goede orde is ontvangen kan het juiste product worden nageleverd.

Let op: 
Retouradres
TEN Nail Supplies
Popovstraat 36
8013RK, Zwolle
Nederland


7. Garantie
TEN Nail Supplies staat ervoor in dat de geleverde producten voldoen aan de aangegeven specificaties en staat daarmee in voor de garantie van het aan u geleverde product. De garantietermijn van TEN Nail Supplies komt overeen met de fabrieks garantietermijn. Deze garantie is niet geldig indien het gebrek is te wijten aan nagelaten verzorging, opzettelijke beschadiging en onoplettendheid. De garantie vervalt indien andere service/reparatiediensten, herstel- en/of andere werkzaamheden zijn gepleegd dan die door de fabrikant zijn aangewezen. 


8. Cursussen/workshops
- Inschrijving voor een cursus/workshop geschiedt online, bij inschrijving voor een cursus/workshop komt een overeenkomst tot stand. De cursist ontvangt een bevestiging van inschrijving per mail.
- De inschrijving is pas definitief als de betaling is voldaan.
Op de teksten, materialen van de (online) cursussen/workshops bezit TEN Nail Supplies de intellectuele eigendomsrechten. Tijdens en na de (online) cursus/workshop mag de cursist de materialen gebruiken. Het is niet toegestaan deze te delen met derden. 
Het is ook niet toegestaan om de opgedane kennis commercieel te verkopen of op te nemen in een eigen (online) cursus/workshop. Indien hier sprake van is zal TEN Nail Supplies juridische stappen ondernemen.


9. Annulering cursussen/workshops
- Conform punt 6 heeft u het recht (enkel als consument - niet als bedrijf), gerekend vanaf de inschrijfdatum, om binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, de overeenkomst, zonder opgaaf van reden, kosteloos te ontbinden. 
- Wanneer de cursus/workshop binnen 14 dagen na de inschrijving begint, stemt u ermee in dat u afziet van de bedenktijd.
- Annulering van een cursus/workshop (gegeven door Dewi Brouwer) door de cursist is zonder consequenties mogelijk tot 28 dagen voor aanvang van de startdatum van de cursus/workshop. De cursist ontvang 100% van de deelnamekosten terug. Met uitzondering van online trainingen. 
- Bij annulering van een cursus/workshop (gegeven door Dewi Brouwer) van 28 tot 21 dagen voor aanvang van de startdatum van de cursus ontvangt de cursist 50% van de totale deelnamekosten terug. Met uitzondering van online trainingen. 
- Bij annulering van een cursus/workshop (gegeven door Dewi Brouwer) korter dan 21 dagen voor aanvang van de startdatum van de cursus/workshop is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk.
- Restitutie na aankoop van een online training is niet mogelijk.
- Indien de cursus/workshop door een gastdocent word gegeven is geen restitutie van de deelnamekosten mogelijk omdat TEN Nail Supplies aan betalingsverplichtingen van o.a. de gastdocent moet voldoen. 
- Bij annulering wegens ziekte zijn dezelfde bepalingen, zoals in punt 9 aangegeven, van toepassing.
- Bij annulering heeft u ten alle tijde het recht om een andere cursist in uw plaats deel te laten nemen aan de cursus/workshop. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het vinden van een nieuwe cursist. De nieuwe cursist dient eerst zelf de training te boeken/betalen via de website waarna het bedrag terug kan worden gestort naar de cursist die de training wil annuleren (ook wanneer dit buiten de gestelde termijnen is om de deelnamekosten gerestitueerd te krijgen).

- TEN Nail Supplies heeft het recht om bij onvoldoende aanmeldingen de cursus/workshop te annuleren. Cursisten ontvangen hiervan tijdig bericht waarna het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan de cursist zal worden terugbetaald.
- Indien de cursus/workshop door overmacht vanuit TEN Nail Supplies niet door kan gaan heeft TEN Nail Supplies het recht de cursus/workshop te verplaatsen naar een andere datum en ander tijdstip. Dezelfde bepalingen, zoals in punt 9 aangegeven blijven hierbij van toepassing. TEN Nail Supplies kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de kosten en eventuele schade die met de wijziging van de datum gemoeid zijn.
- Annuleren/afmelden kan alleen schriftelijk plaatsvinden door te mailen naar info@tennailsupplies.com
- Annuleringen/afmeldingen via sociale media (Instagram/Facebook) worden als niet geldig beschouwd.


10. Aansprakelijkheid

TEN Nail Supplies voert trainingen en workshops uit naar het beste inzicht en vermogen en is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van enig handelen of nalaten op grond van de tijdens de trainingen/workshops gegeven informatie.

11. Klachten
TEN Nail Supplies raadt u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@tennailsupplies.com. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden ophttp://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

12. Eigendomsrecht
Op de teksten en foto's op deze website bezit TEN Nail Supplies de intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan deze te kopiëren of delen met derden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.