Snel antwoord op je vraag

Retourneren/herroepingsrechts

Retourneren/herroepingsrecht
Nadat de afnemer (consument) het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer (consument) de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst op afstand met TEN Nail Supplies te ontbinden (bedenktijd). De afnemer (consument) hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien de afnemer (consument) de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk of per email aan TEN Nail Supplies te melden. Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Indien hij (consument) van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product, ongebruikt, met alle geleverde toebehoren, in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontvangst van het product, aan TEN Nail Supplies retourneren, conform de door TEN Nail Supplies verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. We raden daarom aan om uw retour verzekerd te verzenden. Meldt uw retour aan via onderstaand retourformulier.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen. 

Let op: bij zakelijke klanten is het recht op herroeping en de bedenktijd niet van toepassing.

Retouradres:
Ten Nail Supplies

Popovstraat 36
8013RK, Zwolle

Let op:
 conform
 de cosmeticawet is het niet toegestaan om producten zoals basecoats, gellak, gel/acrygel (met verbroken foliezegel), acryl, topcoats en aanverwante producten te retourneren. Dit, omdat wij niet kunnen controleren of deze producten al dan niet geopend zijn geweest.
Afgeprijsde artikelen kunnen wij niet retour nemen. In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering. 

RetourformulierGelieve een kopie van het retourformulier uit printen en in de doos te voegen voor een snellere afhandeling van uw retour. 

*Indien u door onze fout een verkeerd of een beschadigd/niet werkend artikel heeft ontvangen neem dan contact met ons op door te mailen naar info@tennailsupplies.com. Vermeldt hierbij uw ordernummer en voeg duidelijke foto's/video's toe van het (beschadigde) product voor een snellere afhandeling. Wij zullen de kosten voor het retourneren uiteraard voor onze rekening nemen. U ontvangt van ons een retourlabel. U hoeft uw retour niet aan te melden via het retourformulier.