• Altijd een klein cadeautje bij bestellingen boven de €50
  • Gratis verzending met DPD vanaf €75 ex btw (NL)/€150 ex btw (BE) aan producten
  • De prijzen in onze webshop zijn ex BTW, in de winkelwagen wordt de BTW getoond.
  • Bestel nu en betaal tot 30 dagen later met Klarna!

Snel antwoord op je vraag

Retourneren/ruilen

6. Retourneren/herroepingsrecht
Nadat de afnemer (consument) het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer (consument) de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst op afstand met TEN Nail Supplies te ontbinden (bedenktijd). De afnemer (consument) hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien de afnemer (consument) de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk of per email aan TEN Nail Supplies te melden. Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Let op: bij zakelijke klanten is het recht op herroeping en de bedenktijd niet van toepassing. 

Herroepingsrecht

Indien hij (consument) van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren, in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontvangst van het product, aan TEN Nail Supplies retourneren, conform de door TEN Nail Supplies verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Meldt uw retour aan via de rode button onderaan deze pagina.  Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen. 

Let op: bij zakelijke klanten is het recht op herroeping en de bedenktijd niet van toepassing.

Let op: i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! Afgeprijsde artikelen kunnen wij niet retour nemen. In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering. 

*Indien u door onze fout een verkeerd of een beschadigd/niet werkend artikel heeft ontvangen neem dan contact met ons op door te mailen naar info@tennailsupplies.com. Vermeldt hierbij uw ordernummer voor een snellere afhandeling. Wij zullen de kosten voor het retourneren uiteraard voor onze rekening nemen. U ontvangt van ons een retourlabel. U hoeft uw retour niet aan te melden via bovenstaande button.