• 20% korting op het Diva assortiment met code BEURS20
  • Altijd een cadeautje bij je bestelling vanaf €50!
  • Gratis verzending met DPD vanaf €75 ex btw (NL)/€150 ex btw (BE)
  • De prijzen in onze webshop zijn ex BTW, in de winkelwagen wordt de BTW getoond.

Snel antwoord op je vraag

Retourneren/ruilen

Nadat de afnemer het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen veertien kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met TEN Nail Supplies te ontbinden of het product te ruilen. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven. Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Herroepingsrecht

Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren, in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontvangst van het product, aan TEN Nail Supplies retourneren, conform de door TEN Nail Supplies verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Meldt uw retour aan via de rode button onderaan deze pagina. We raden aan om een retour te verzenden met track en trace code zodat u een bewijs van verzending/ontvangst heeft. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen. 

Let op: i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! Afgeprijsde artikelen kunnen wij niet retour nemen. In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering. 

*Indien u door onze fout een verkeerd of een beschadigd/niet werkend artikel heeft ontvangen neem dan contact met ons op door te mailen naar info@tennailsupplies.com. Vermeldt hierbij uw ordernummer voor een snellere afhandeling. Wij zullen de kosten voor het retourneren uiteraard voor onze rekening nemen. U ontvangt van ons een retourlabel. U hoeft uw retour niet aan te melden via bovenstaande button.