• Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Altijd een cadeautje bij je bestelling vanaf €50!
  • Gratis verzending vanaf €75 ex btw (NL)/€125 ex btw (BE)
  • Bekijk onze gratis lockdown video tutorials op Facebook!
  • V.a. 3 maart: winkelen op afspraak mogelijk in Zwolle!
Home » Retourneren

Retourneren
Nadat de afnemer het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen veertien kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met TEN Nail Supplies te ontbinden. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien de afnemer de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit aan TEN Nail Supplies te melden middels het invullen van het retourformulier. Het retourformulier dient per  Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Herroepingsrecht
Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren,  in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan TEN Nail Supplies retourneren, conform de door TEN Nail Supplies verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. We raden aan om een retour te verzenden met track en trace code zodat u een bewijs van verzending/ontvangst heeft. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen. 

Let op: i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering. 

Retouradres
TEN Nail Supplies
Boogmakerstraat 30
8043AM, Zwolle
Nederland