Blogs

Rubber base en BIAB: wat zijn de verschillen?

Eén van de meest gestelde vragen is toch wel wat is het verschil tussen een rubber base en een builder in a bottle (afkorting: biab)?  Omdat elk van onze merken (Diva, YOSHI, Halo en Lennox Lynn) zijn eigen benadering heeft van een rubber base en een builder in a bottle snappen we dat er verwarring kan ontstaan tussen al deze verschillende producten. Het is dus tijd om dieper in te gaan op de verschillende merken en de unieke eigenschappen van elk product om jou zo te helpen kiezen welk kunstproduct het beste bij jouw klant past.

Lees meer »

Alles over 'heat spikes'

Welkom bij onze tweede blog! Deze blogpost gaat over 'heat spikes'. Waarschijnlijk ben je als nagelstyliste wel bekend met dit fenomeen dat soms optreedt tijdens het uithardingsproces van gelnagelproducten. Je hebt het gel product (gellak, rubber basecoat, biab, builder gel of elk ander gel product) aangebracht bij de klant, de klant schuift de hand in de UV/LED-lamp en krijgt na enkele seconden een intens warmtegevoel dat vaak wordt omschreven als een pijnlijk, brandend gevoel. In deze blog zullen we dieper ingaan op dit fenomeen, ook wel 'heat spikes' genoemd en de mogelijke oorzaken ervan verkennen. We zullen ook enkele handige tips en trucs delen om dit ongemak te verminderen en de behandeling voor jouw klant aangenamer te maken.

Lees meer »

Verkleuring van kunstnagels in de zomer: oorzaken en oplossingen

Welkom bij ons eerste blogartikel. In deze blog deel ik (Dewi, eigenaresse van TEN Nail Supplies) mijn kennis, waardevolle tips en inzichten om je te helpen groeien en excelleren in je vakgebied als nagelstyliste. In ons debuutartikel duiken we in op een actueel topic, namelijk verkleuring van de kunstnagels in de zomer.Of je nu een ervaren nagelstyliste bent of net begint, we hopen dat onze blogs je inspireren en nieuwe inzichten biedt. Blijf ons volgen voor meer waardevolle artikelen over nagelstyling, trends en technieken. Veel leesplezier!

Lees meer »