• Bestel deze week en maak kans op een Neonail elektrische frees. Jouw ordernummer is jouw lotnummer.
  • Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Altijd een cadeautje bij je bestelling vanaf €50!
  • Bekijk onze gratis lockdown video tutorials op Facebook!
  • -40% korting op alles van 1AM Nails, OP=OP!
Home » Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Goede service, snelle verzending en levertijd en ook heel fijn is dat het wordt verstuurd in kleine doosjes i.p.v. in te grote. Scheelt weer ruimte onderweg.

Geplaatst door R. de Koningh op Zaterdag 12 december 2020

Ten nail supplies reageerd heel erg snel via social media. Hier krijg je snel antwoorden op al je vragen. Er zat een gratis cadeautje bij mijn 1e bestelling bij Ten nail supplies. Erg leuk!

Geplaatst door L. Dijkstra op Zaterdag 5 december 2020

Vriendelijke en snelle service, goed geholpen door Dewi, duidelijke communicatie en advies waar nodig.

Geplaatst door W. de Graaff op Donderdag 3 december 2020

Heel erg veel keuze en prachtige producten!

Geplaatst door I. Krijnen op Zondag 25 oktober 2020

Ontzettend snelle service, was een product vergeten te bestellen. Nadat ik een berichtje had gestuurd werd deze bij de andere bestelling bijgevoegd. Super service, tot de volgende bestelling!

Geplaatst door A. van der Mee op Vrijdag 23 oktober 2020

Gisteren bitje besteld en vandaag al binnen met een heerlijke werther’s original. Supersnelle levering! Dank!

Geplaatst door R. van Os op Donderdag 8 oktober 2020

Super snelle en goede service! Fijne betaalbare producten en overzichtelijke webshop. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geplaatst door D. Roos op Zaterdag 25 juli 2020

Leuk gevarieerd assortiment, met leuke merken! Super service!

Geplaatst door I.R. de Jager op Donderdag 23 juli 2020

Super service, fijne producten en leuke kleine cadeautjes,

Geplaatst door B. Smits op Maandag 6 juli 2020

Super snelle levering, heel blij met mijn nieuwe UV glitters, en bedankt voor het geschenkje ik ga er zeker gebruik van maken en zal ze dan eens showen!

Geplaatst door T. Tammyke op Vrijdag 3 juli 2020

Zo blij met mijn nieuwe spulletjes! Zeer goed verpakt en snelle levering! Toppie!

Geplaatst door I. De Smet op Donderdag 2 juli 2020

Wauw wat een leuke webshop! Zoveel keuze. De service is super goed. Bij mij was een flesje door het verzenden kapot gegaan. De volgende dag had ik de nieuwe bestelling al binnen! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Geplaatst door A. Geerligs op Zaterdag 27 juni 2020

Ik vind het heerlijk om te shoppen op de website van Ten Nail Supplies. Genoeg prachtige merken gellak en ook steeds weer mooie merken erbij, de gehele collectie Moyra voor de stempel fans, maar ook zeer veel andere producten voor nailart. Ik kan makkelijk een paar uur verdwalen op de website. Als er iets op is, dan is het ook snel weer terug op voorraad. Vragen in een DM worden meteen beantwoord. En wat ik ook leuk vindt is dat ze continu bezig zijn om nieuwe dingen in te kopen en als er wat nieuws is zoals een nieuwe stempelplaat bijv dat je dat ook meteen kan bestellen. Zo staat er elke week wel weer iets nieuws op de website waardoor je nooit uitgekeken raakt!

Geplaatst door J. Duizendstra op Donderdag 25 juni 2020

Super snelle levering en prachtige producten mijn favo is lenks!

Geplaatst door E. Rosseau op Woensdag 24 juni 2020

Wauw wat een gave spullen op de webshop en super levering. Dankjewel!

Geplaatst door C. V Mosseveld Vd Hoven op Woensdag 13 mei 2020

Prima service, word zeer snel gereageerd op vragen/opmerkingen en steeds enorm vriendelijk. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en ik ga er zeker nog vaker bestellen!

Geplaatst door L. I. Van Camp op Vrijdag 8 mei 2020

Snelle levering ondanks de drukke tijden. Super blij met mijn bestelling!

Geplaatst door J. Brouwer op Zaterdag 2 mei 2020

Snelle levering, goede prijzen en leuke verrassing.

Geplaatst door K. Ronner op Vrijdag 1 mei 2020

Ik heb mijn spulletjes altijd supersnel in huis! Ik vind vooral Lenks een superleuk en betaalbaar merk!

Geplaatst door S. Kruisenga op Zondag 29 maart 2020

Snelle levering en goed verpakt, zodat de producten geen eventuele beschadigingen oploopt tijdens de verzending. Daarnaast kan je Dewi altijd benaderen met vragen, dit vind ik persoonlijk heel prettig. Niks vind ze gek en is onwijs enthousiast over het vak. Daarnaast niet te vergeten is de webshop erg overzichtelijk en krijg je uitgebreiden beschrijvingen en stappenplannen bij een product. Als laatste en niet onbelangrijk, ik ben ook super blij met de producten, momenteel gebruik ik de merken Moyra en Lenks, allebei werken ze super prettig en een uitgebreide keus.

Geplaatst door I. Donken op Zondag 29 maart 2020

TOP producten!! Super tevreden over, altijd een snelle levering. Binnenkort weer een nieuwe bestelling plaatsen!!

Geplaatst door Y. Prince op Woensdag 25 maart 2020

Eindelijk een base en top coat die lang blijft zitten! Daarbij ook echt top service, bestelling was snel binnen.

Geplaatst door M. Weijmans op Zondag 22 maart 2020

In een woord een super service!

Geplaatst door L. Korte op Zondag 22 maart 2020

Altijd goede en uitgebreide antwoorden! Super klantvriendelijk & bestelling is altijd in orde!

Geplaatst door B. van Schubert op Zondag 22 maart 2020

Altijd een snelle en fijne service! Dankjewel Dewi!

Geplaatst door A. Manukjan op Zondag 22 maart 2020

Erg tevreden over de webshop alles duidelijk te vinden en altijd snel weer aangevuld! Super leuke nail art berichten op de pagina waardoor ik elke keer weer geïnspireerd raak en weer een bestelling ga doen! Zeker aan te raden erg fijne producten!

Geplaatst door D. Dijkman op Zondag 22 maart 2020

De service is ontzettend goed, je krijgt snel en deskundig advies en de producten zijn top!

Geplaatst door A. Van Vliet op Zondag 22 maart 2020

Super services, show box besteld, erg blij mee, en een heerlijke chocolade reep gehad omdat het de dag van de nagelsstyliste was.

Geplaatst door T. Beenen Visscher op Zaterdag 21 maart 2020

Super goede service! Na mijn bestelling bleek dat er door een fout in het systeem twee producten toch niet leverbaar waren, dus die zouden nog achterop komen en twee dagen later had ik het in huis, hartstikke netjes en snel! Verder ben ik nu ook fan van Lenks, goede gellak voor een mooie prijs!

Geplaatst door K. Hilleman op Zaterdag 21 maart 2020

Leuke webshop, met top producten met een top service.

Geplaatst door E. De Ryck op Zaterdag 21 maart 2020

Duidelijke, overzichtelijke site. Een webshop met volledige beschrijvingen van de kwalitatief goede producten en handige gebruiksaanwijzing. Dewi en Saba bieden een goede service, geven duidelijke uitleg en zijn heel erg behulpzaam. Super tevreden.

Geplaatst door G. Koopmans op Zaterdag 21 maart 2020

Gisteren voor het eerst hier besteld. En vandaag al binnen. Ik had nog wat vraagjes en dit werd direct beantwoord! Geen vraag was te dom en werd stuk voor stuk beantwoord.... Wat een super service!

Geplaatst door S. Pastén-van Der Waarde op Zaterdag 21 maart 2020

Goede service en prima producten, alleen spijtig van de dure leveringstarieven. Was die niet zo hoog geweest had ik hier meerdere bestellingen geplaatst. Voor de rest was alles oké.

Geplaatst door A. Wellens op Zaterdag 21 maart 2020

Super, ik ben van lenks heel tevreden, ik heb daar alles van, wat je maar kunt denken ze hebben een heel breed gamma, en ja ik geef toe soms zeg ik na 520 kleuren te hebben, nu moet je stoppen met kopen maar dan zie je weer iets verschijnen die weer mooi is en dan wat Kopen he.

Geplaatst door D. Bithe op Zaterdag 21 maart 2020

Super klantvriendelijk! Je kan er altijd met vragen terecht en ze worden snel beantwoord. Je heb snel de spullen binnen en altijd een leuk en lekker kleinigheidje erbij. Ik ben heeeeeeel tevreden met jullie.

Geplaatst door P. Vink op Zaterdag 21 maart 2020

Goede nette & snelle service! En een breed aanbod met meerdere merken!

Geplaatst door D. Newby op Zaterdag 21 maart 2020

Persoonlijk contact. Goed advies! En geweldige producten! En ze maakt prachtige nagels met haar eigen producten waardoor je een overvloed aan inspiratie krijgt! Thanks Dewi voor je altijd eeuwige geduld!

Geplaatst door E. Hansen-van Dijk op Zaterdag 21 maart 2020

Prima ervaring bij TEN Nails toen ik al mijn aankopen deed van Moyra. Alle vragen werden telkens beantwoord. Bestelling perfect op tijd. Zeer aan te bevelen, de kleuren zijn ook prachtig.

Geplaatst door R. Put op Zaterdag 21 maart 2020

Meerdere producten hier besteld en over alles super tevreden!!

Geplaatst door M. van Loo op Zaterdag 21 maart 2020

Goede producten & snelle levering!

Geplaatst door A. Klein op Zaterdag 21 maart 2020

Snelle levering en super fijne producten. Ga hier zeker vaker bestellen!

Geplaatst door L. van Spaandonk op Maandag 16 maart 2020

Er was iets mis gegaan met het adres maar na goed contact en tussendoor kleine gesprekjes is het goed gekomen. Voor al je vragen kun je terecht en altijd fijn zijn de snelle reacties. Ik bestel zeker vaker!

Geplaatst door M. de Berg op Dinsdag 10 maart 2020

Super fijne producten & snelle levering!

Geplaatst door I. Wassen op Zaterdag 29 februari 2020

Super snelle service, Dewi is super behulpzaam!

Geplaatst door J. De Gryse op Woensdag 12 februari 2020

Ik ben net op deze site gekomen dank aan een lieve dame om dat ik wil leren blooming te maken.

Geplaatst door T. Van Cauwenberge op Zondag 9 februari 2020

in 1 woord .. Geweldig! super service, snelle levering en top kwaliteit!

Geplaatst door Linda Bouma op Woensdag 29 januari 2020

Een super snelle levering en de reactietijd in een pb op je vragen is echt snel! Alles word goed uitgelegd en mocht je wat vergeten zijn bij je bestelling is het echt geen probleem om wat bij te voegen zonder extra verzendkosten. Kortom een super bedrijf waar ik zeker nog veel vaker ga bestellen!

Geplaatst door Priscilla op Donderdag 23 januari 2020

Snelle levering van de producten, goed verpakt. Je kan hier steeds terecht met al je vragen en deze worden zeer snel en uitgebreid beantwoord. Producten van Lenks zien er netjes en verzorgd uit. Heel vlotte communicatie!

Geplaatst door C. Boschmans op Woensdag 22 januari 2020

Geeft snel antwoord bij vragen en helpt je wanneer nodig. Service gericht en vlotte levering.

Geplaatst door Kirs Ten op Vrijdag 10 januari 2020

Heel vlotte, eerlijke communicatie, kent haar product als geen ander en Dewi staat altijd klaar voor tips of wat meer uitleg! Topper! Prijs kwaliteit is top!

Geplaatst door K. De Ruyck op Zaterdag 28 december 2019

Super snell levering!! Super kwaliteit!! Super vriendelijk en ze reageert op je vragen die je stelt en ze helpt je waar je kan. Super leuke webshop, erg breed en duidelijk. Al met al heel tevreden. De volgende bestelling is alweer bijna onderweg!

Geplaatst door M. Cuijpers-Vrij op Woensdag 18 december 2019

Een prachtig setje gekregen voor mijn verjaardag. Er bleek wat te missen nadat mijn vriend had besteld... het was geen probleem om het vergeten product nog bij te voegen. Topservice!

Geplaatst door S. Posthouwer op Donderdag 12 december 2019

Snelle levering en goeie kwaliteit. Erg tevreden! Ook erg fijn dat als je een vraag of opmerking hebt er zeer vriendelijk en snel word gereageerd.

Geplaatst door R. Smids op Donderdag 12 december 2019

Super service, snelle levering en top producten ben helemaal tevreden met mijn armsteun! Ik kom zeker terug!

Geplaatst door Dianira op Woensdag 4 december 2019

Sinds 2 maanden werk ik met Lenks wat ik via Ten Nail Supplies bestel, dik tevreden over de producten, goede kwaliteit en mooie kleurtjes! Ook de service die Ten Nail Supplies levert is top, snelle levering als er iets is mag je het altijd vragen, geven goede tips! Ik ben om, ik blijf lekker bij jullie bestellen!

Geplaatst door Demi op Woensdag 27 november 2019

Fijne kwalitatieve producten. Vergelijkbare kwaliteit met duurdere merken. Duidelijke, overzichtelijke site. Snelle levering en goede service.

Geplaatst door Ellen op Dinsdag 26 november 2019

Super snelle levering! Alle producten zijn netjes verpakt in mooie doosjes! Zeer tevreden!

Geplaatst door M. Jorge op Dinsdag 15 oktober 2019

Superfijne webshop, duidelijke en kleurechte foto's, volledige beschrijvingen van de producten en natuurlijk een goede service van Dewi en Saba! Ga zo door jongens, goed bezig!

Geplaatst door K. de Boer op Dinsdag 15 oktober 2019

Ik had de pigmentpoeders besteld en ze zijn echt heel gaaf!!! Ook was de levering heel erg snel en de service en uitleg is ook super!

Geplaatst door K. Roovers op Vrijdag 13 september 2019

Snel in huis en snelle reactie op vragen 👍🏼

Geplaatst door M. Baakman op Woensdag 21 augustus 2019

Super tevreden van de service, levertermijn, en alle producten! Mijn vragen die ik stelde zijn ook heel snel een volledig uitgelegd geweest. Zeker een aanrader!

Geplaatst door V.A. Verkempynck op Donderdag 8 augustus 2019

Heel tevreden van de service, producten heel snel geleverd. Top!

Geplaatst door K. Ambroos op Woensdag 3 juli 2019

Heb voor de eerste keer spulletjes besteld en waren echt super snel in huis, dank je wel voor de snelle service. Top!

Geplaatst door M. Notten op Donderdag 13 juni 2019

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle bezorging.

Geplaatst door N. Khvedelidze op Zondag 19 mei 2019

Vanmiddag een perfectie gelpolish training gedaan, wat heb ik weer veel geleerd , Dewi legt het rustig en kalm uit. Bedankt Dewi

Geplaatst door C. Ras op Vrijdag 17 mei 2019

Duidelijke uitleg over de producten. Snelle levering. Top!

Geplaatst door F. Thijssen op Woensdag 1 mei 2019

Maandag de training combi manicure gedaan. Dewi legt alles goed uit en neemt de tijd voor je. Alles was duidelijk! Zeker een aanrader!

Geplaatst door C. van Dijk op Dinsdag 30 april 2019

Zojuist de training combi manicure gedaan. Met een voldaan en blij gevoel naar huis. Wat is dit gaaf om te doen! Dewi is super kundig en legt je alles op een relaxte manier uit. Een topper! Thnx voor alles en voor de fijne producten!

Geplaatst door Karen Verheul op Dinsdag 30 april 2019

Erg goeie uitleg gekregen en bestelling gedaan via facebook die tevens binnen twee dagen in huis was! Zag er netjes uit en producten mooi netjes verpakt. Kan niet wachten om er mee te gaan werken!

Geplaatst door R. Hofstede op Zaterdag 16 maart 2019